Inschrijving Studentenhuisvestingcongres (ochtend) 2 november 2023 geopend!

Datum: 31-08-2023
De inschrijving voor ons eerste Studentenhuisvestingcongres van 2023 is officieel geopend. Het ochtendprogramma (9.30-12.30 uur) is exclusief toegankelijk voor leden van Vastgoed Belang. U kunt hier dus als lid bij aanwezig zijn.

U kunt zich aanmelden via onze website: Actueel | Vastgoed Belang. Het studentenhuisvestingcongres is exclusief voor onze leden. De toegangsprijs is ¤39,- (inclusief lunch).


Naast een plenair ochtendprogramma zijn er extra deelsessies over thematiek rondom onzelfstandige woonruimte om u te informeren en inspireren. Zie onderstaand een korte uiteenzetting van het programma. Mogen wij u verwelkomen?

student.png


Wees er snel bij...

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om tijdig gebruik te maken van de "aanmelden" knop en uw plek te reserveren in het AFAS Theater.  Zonder toegangsbewijs kunnen wij u helaas geen toegang verschaffen tot het congres. Het is helaas niet mogelijk een introducé mee te nemen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden op onze website.

LEDENCONGRES (MIDDAG)

Aansluitend vindt op dezelfde locatie het jaarlijkse ledencongres plaats. Voor het middagprogramma kunnen leden zich gratis aanmelden. Voor de leden die zich hebben aangemeld voor het ochtendprogramma, is een lunch beschikbaar.
13:30 uur | Inloop middagprogramma Ledencongres
14:00 uur | Start ledencongres 

Aansluitend vindt er een netwerkborrelplaats.
Aanmelden voor het middagprogramma kan via onze website: Actueel | Vastgoed Belang

Vragen

Mocht u vragen hebben over het Studentenhuisvestingscongres en/of Ledencongres, dan kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@vastgoedbelang.nl. Er zal dan zo snel als mogelijk contact met u worden opgenomen.

BEDRIJFSSTAND

Het is mogelijk om tijdens ons congres een exclusieve bedrijfsstand te boeken. Heeft u interesse? Mail dan naar lgu@vastgoedbelang.nl voor de mogelijkheden


Wij hopen van harte dat we u op 2 november a.s. mogen verwelkomen in het AFAS Theater in Leusden. 


Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: