Meld u aan voor de bijeenkomst in uw regio!

Datum: 19-03-2024
Wij geloven in de kracht van samenwerking en constructieve dialoog om de uitdagingen van vandaag om te zetten in de kansen van morgen. Onze leden spelen een belangrijke rol in het vervullen van de woonbehoeften in Nederland.
​Om dicht bij onze leden te blijven, is onze vereniging opgedeeld in zes regio's, met een regionaal bestuur dat nauw verbonden is met ons centrale bureau in Amsterdam. Deze lokale verankering stelt ons in staat om de praktijkervaringen van onze leden te begrijpen en hen effectief te vertegenwoordigen bij overheidsinstanties. Onze leden vervullen een belangrijke rol als huisvesters op de Nederlandse woningmarkt.

Jaarlijks komt Vastgoed Belang naar u toe in de regio. Deze regiobijeenkomsten bieden een platform voor directe interactie en de mogelijkheid om antwoorden te krijgen op prangende vragen zoals: “Wat staat mij het komende jaar te wachten en welke beleidswijzigingen zijn van belang?" en “Hoe kan ik mijn rol als verhuurder blijven vervullen?".

Tijdens deze regiobijeenkomsten praat onze landelijke voorzitter u bij over de inzet van onze vereniging op actuele thema's, waaronder de regulering van de middenhuur en nieuwe belastingplannen. Ons beleidsteam informeert u over de belangrijkste (wijzigingen in) wet- en regelgeving, en in elke regio zal ook een lokale expert aanwezig zijn, aangedragen door uw regiobestuur, om te spreken over vastgoedthema's die voor u relevant zijn. Bovendien bieden deze bijeenkomsten een unieke gelegenheid om na afloop te sparren met andere leden om uw ervaringen te delen.

​Waar en wanneer?

De regiobijeenkomsten staan gepland op de volgende momenten. Meldt u zich als lid vandaag nog (gratis) aan. Zo bent u verzekerd van een plek in de zaal.​​​

Bekijk het actuele programma en de tijden in onze agenda.
Dit kan via: Actueel | Vas​tgoed Belang
  • Regio Midden: 10 april 2024
  • Regio Noord: 16 april 2024
  • Regio West Noord: 22 mei 2024
  • Regio Oost: 29 mei 2024
  • Regio West Zuid: 26 juni 2024
  • Regio Zuid (Tilburg): 3 juli 2024
  • Regio Zuid (Urmond): 10 juli 2024
 

Word lid en bouw mee:

Word vandaag nog lid en verbind je met een netwerk van experts:​​ Lidmaatschap | Vastgoed Belang


Benieuwd naar wie onze leden zijn? Bekijk dan deze video.

Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht: