Nieuwe samenwerking met SolidBriQ biedt leden aanzienlijke voordelen bij vastgoedfinancieringen

Datum: 13-09-2024
​Vastgoed Belang en SolidBriQ lanceren exclusieve rentekorting voor leden.

Vastgoed Belang, dé belangenbehartiger voor particuliere verhuurders, heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met SolidBriQ, een gerenommeerde specialist in zakelijke vastgoedfinanciering. 

Dankzij deze samenwerking kunnen de leden van Vastgoed Belang profiteren van kortingen op vastgoedfinancieringen, waarmee hun investeringen in zowel woon- als commerciële panden worden ondersteund.

Unieke voordelen voor leden

Leden van Vastgoed Belang krijgen toegang tot de volgende exclusieve voordelen bij het afsluiten van een nieuwe vastgoedfinanciering:
  • ​0,10% rentekorting per jaar gedurende de eerste rentevaste periode bij financieringen met een looptijd van minimaal één jaar. 

  • Een eenmalige vergoeding van het lidmaatschap van Vastgoed Belang ter waarde van €286.

​Voor verhuurders die liever een grote rentekorting ontvangen, biedt SolidBriQ een extra keuzeoptie. In plaats van de vergoeding kunnen zij kiezen voor:

  • ​0,20% rentekorting per jaar gedurende de eerste rentevaste periode.

"Waardevolle samenwerking'

Liz Gutter, manager verenigingszaken van Vastgoed Belang, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Onze leden opereren dagelijks in een uitdagende markt waarin scherpe financieringsvoorwaarden essentieel zijn. Door samen te werken met SolidBriQ kunnen wij onze leden betere voorwaarden bieden, wat hen in staat stelt om hun vastgoedportefeuille effectief te beheren en juist ook uit te breiden waarmee broodnodige woningen worden toegevoegd."  

'Aantrekkelijke financieringsopties' 

Jeroen Walhout, directeur van SolidBriQ, sluit zich hierbij aan: “Wij zijn verheugd om samen te werken met Vastgoed Belang. Met deze samenwerking bieden wij maatwerkoplossingen en aantrekkelijke financieringsopties die aansluiten op de specifieke behoeften van particuliere verhuurders. Deze rentekorting is een mooi voorbeeld van hoe wij samen met Vastgoed Belang meer waarde creëren voor hun leden."

Maatschappelijke waarde

De timing van deze samenwerking is cruciaal, nu de woningmarkt onder druk staat door schaarste en een toenemende vraag naar huurwoningen. Vastgoed Belang en SolidBriQ hebben als doel de particuliere verhuurder te ondersteunen bij het inspelen op deze ontwikkelingen, zodat meer woningzoekenden een passende huurwoning kunnen vinden en transformatieprojecten te stimuleren.

————-

Meer informatie

Voor meer details over deze samenwerking en de voorwaarden, verwijzen wij u graag naar de netwerkpartnerpagina op de website van Vastgoed Belang. Vragen? Neem contact op via het contactformulier in het ledenportaal.

 

 


Meer artikelen

Meer lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerde artikelen te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik het filter in het nieuwsoverzicht:

Word lid!

Wilt u meer van dit soort artikelen lezen? Als lid heeft u toegang tot exclusieve artikelen, waardoor u up-to-date blijft over alle ontwikkelingen rondom de particuliere verhuur. Word ook lid en profiteer direct van alle voordelen.